„JELGRAD“ d.o.o., Poduzeće za trgovinu i usluge, osnovano je koncem 1990. godine, sa sjedištem u Krnici, kod Pule. Od samih početaka naša isključiva djelatnost je promet građevinskom stolarijom, bazirana na više desetljetnom iskustvu na području građevinske stolarije naši osnivača, Steve i Predraga Adžića.

Politika poduzeća je da se uskom specijaliziranosti na području opremanja objekata vanjskom i unutarnjom stolarijom ostvari konačan cilj, a to je zadovoljan kupac, kako sa visoko kvalitetnim proizvodima, tako i sa našom poslovnosti.

Odmah, od samih početaka, sastavni smo dio razvijene i razgranate prodajne mreže najjačeg i najpoznatijeg proizvođača građevinske stolarije na prostorima ex Jugoslavije, „JELOVICA“LI – Škofja Loka (Slovenija), čiji smo predstavnik i distributer na području RH i danas. 1998. godine uspostavljamo usku suradnju sa još jednim dugogodišnjim proizvođačem vrhunske građevinske stolarije „INLES“ – Ribnica (Slovenija), koji je u svoj proizvodni  program pored drvene stolarije uključio i sofisticiranu proizvodnju vanjske stolarije više kvalitete, od tada novih materijala, PVC-a i Aluminija te u svom prodajnom programu, nudimo i te proizvode.

U kasnijim godinama odlično surađujemo i sa drugim proizvođačima kvalitetne građevinske stolarije: „LIKO“ – Vrhnika; „LIP-Bled“; „LESNA“ – Slovenj Gradec; „BILOKALNIK“ – Koprivnica; „DALIHOLZ“ – Delnice; „LOŽ-METALPRES“ – Plešce i drugima.

Našim kupcima sa zadovoljstvom možemo ponuditi kompletan program visokokvalitetne unutarnje i vanjske stolarije iz više programa te iz različitih materijala: Drvo; Drvo-Aluminij; PVC; PVC-Aluminij i Aluminij. Pored unutarnjih vrata i dovratnika, prozora, balkonskih vrata, kliznih stijena, grilja, škura, roleta, u prodajnom programu nudimo i montažne kuće „JELOVICA“ te različite modele tavanskih stepenica i krovnih izlaza.

Naše poslovanje usmjereno je kako prema individualnim kupcima-pojedincima, tako i prema projektnim biroima, arhitektonskim studijima, građevinskim poduzećima i investitorima građevinskih projekata. Poslovanje se ne odnosi samo na puku prodaju građevinske stolarije, već i na savjetovanje, instruiranje, planiranje i pronalaženje najoptimalnijeg rješenja za opremanje svih vrsta objekata sa građevinskom stolarijom.

Proizvodi iz područja građevinske stolarije investicija su za više generacija. Zato proizvode koje nudimo odlikuju kvalitetni materijali, moderan dizajn i suvremena tehnologija u proizvodnji. Ponosimo se velikim brojem opremljenih objekata različitih namjena: cijelih turističkih naselja, stambenih zgrada i blokova, poslovnih objekata, obiteljskih kuća, modernih vila, starih istarskih kamenih kuća, kuća za odmor, turističkih apartmana, pretežno na području Istre, Liburnije i Kvarnera, ali i u drugim dijelovima Hrvatske pa i u inozemstvu.

Našu tvrtku vrlo malo promoviramo putem TV i radio reklama ili tiska. Naše letke nećete pronaći u poštanskim sandučićima ili ispod brisača automobila. Nas propagiraju naši zadovoljni kupci! Porazgovarajte s vašim prijateljima ili poznanicima, možda su baš oni bili naši zadovoljni kupci.

Naš ured i skladište nalaze se u Krnici.

Pozivamo Vas da nas posjetite i pronađete za Vas odgovarajuće proizvode.

Naše stručno osoblje će Vam sa zadovoljstvom pomoći u izboru pravog rješenja za Vas.

Dobrodošli!