logo inles

VANJSKA STOLARIJA „INLES“

 

„INLES“d.d. je najveći slovenski proizvođač i izvoznik fasadnih elemenata (prozora i vrata) sa više od 65-godišnjom tradicijom na području drvenih proizvoda iz branše te višegodišnjom tradicijom fasadnih elemenata iz ostalih materijala (PVC, aluminij) i njihovih različitih kombinacija, najviše kvalitete na području građevinske stolarije.

U svom sastavu također ima dvije podružnice LESCO i IP INLES d.o.o. te vlastite robne marke ISARHOLZ i INLES.

Proizvodni program obuhvaća prozore i vrata iz drva, PVC-a, aluminija te proizvode u kombinaciji drvo-aluminij i PVC-aluminij. Također proizvodi različite vrste sjenila (grilje, škure, rolete) iz navedenih materijala. Svoje proizvode plasira najviše u Njemačku, Austriju i Švicarsku, ali i u ostale zemlje EU. Također je prisutan na tržištu SAD-a, Rusije, Meksika, kao i na tržištima ex-Jugoslavije i istočne Europe.

Drvo, kao prirodan i obnovljiv materijal, sa svojim specifičnim svojstvima, zahtijeva posebnu pažnju i poznavanje. Dugogodišnje iskustvo i znanje, u kombinaciji s najsuvremenijim tehnološkim dostignućima, omogućavaju da krajnji proizvod bude prepoznatljivih i najkvalitetnijih odlika.

Obrada profila se vrši na novoj, najsuvremenijoj proizvodnoj liniji, postavljenoj 2012. godine, koja zajedno s troslojnom površinskom obradom s robotiziranim elektrostatskim nanosom konačnog premaznog sredstva u konačnici daje najbolje, trajne i finalizirane proizvode. Novost u ponudi su proizvodi iz termički modificiranog drva smreke, koji su otporniji na napade gljivica i insekta. Tako obrađeno drvo manje puca i manje prima vlagu, što sve produžava vijek trajanja proizvoda.

Možemo vam ponuditi slijedeće proizvode:

• Drveni prozori, balkonska vrata, klizne stijene, ulazna vrata i grilje;

• Drvo-Aluminij prozori, balkonska vrata, klizne stijene i ulazna vrata;

• PVC prozori, balkonska vrata, klizne stijene i grilje;

• Aluminijski prozori, balkonska vrata, klizne stijene i grilje;

• PVC-Aluminij prozori, balkonska vrata, klizne stijene i ulazna vrata;

• Sjenila (rolete, žaluzine).